top of page

Over Ons

Augustus 2006. De Jongerenraad werd opgericht met als doel om op te komen voor jongeren in de gemeente Rhenen. Bijna zestien jaar later doen we dit nog steeds en geven we (als officieel adviesorgaan) advies aan het college van burgemeester en wethouders, zowel gevraagd als ongevraagd.

Eens in de twee weken komen we bij elkaar voor een vergadering op het gemeentehuis, we bespreken dan zaken die jongeren aangaan. Daarnaast is onze hoofdtaak om adviezen te schrijven voor de gemeente, en verder organiseren wij ook evenementen.
 

In de Jongerenraad zitten jongeren uit de gemeente Rhenen. We proberen een goede afspiegeling van de doelgroep te vormen door veel contact te onderhouden met jongeren. Ook hebben we een dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. 

Het is ons doel om jullie stem in de gemeente te vertegenwoordigen, dus jullie mening is meer dan welkom! Goede ideeën of gewoon nieuwsgierig? Stuur ons dan vooral een berichtje via onze sociale media kanalen of  de mail. Wil je een vergadering bijwonen? Klik dan hier!

Het is ons doel om jullie stem in de gemeente te vertegenwoordigen!

foto_martijn_stembureau-2.jpg

JongerenRaad

Video's

bottom of page