top of page

Afscheidsbrief Ardy


Beste raadsleden en leden van het College van B&W,

 

Via dit bericht wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn besluit om afscheid te nemen van de Jongerenraad Rhenen na een periode van 4 jaar. Het is met gemengde gevoelens dat ik deze beslissing neem, des ondanks kijk ik terug op een bijzondere en waardevolle tijd waarin ik mij met passie heb ingezet voor de belangen van jongeren en de toegankelijkheid van onze gemeente.


Gedurende de periode in de Jongerenraad is er regelmatig samengewerkt deze samenwerking heb ik als prettig ervaren. Het was een eer om de stem van de jongeren te vertegenwoordigen en bij te dragen aan het bevorderen van een jeugdvriendelijke en toegankelijke gemeente Rhenen.


Ik ben trots op wat we als Jongerenraad hebben bereikt en hoe we hebben samengewerkt om positieve veranderingen tot stand te brengen.


Hoewel ik afscheid neem van de Jongerenraad, wil ik benadrukken dat ik nog steeds beschikbaar ben voor vragen met betrekking tot zorg en toegankelijkheid in onze gemeente. Mijn betrokkenheid bij deze belangrijke kwesties blijft.


Nogmaals bedankt voor de constructieve samenwerking en  ik met waardering terug op de afgelopen 4 jaar. Ik hoop dat de Jongerenraad Rhenen kan voortbouwen op de successen en blijvende verbeteringen kan realiseren voor de jongeren in onze gemeente.

 

Met vriendelijke groet,

Ardy Prins

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page