top of page

Jongerenraad Rhenen: Samen Bouwen aan een Sterke Toekomst!

De Jongerenraad Rhenen is al jaren een feit in de Gemeente Rhenen, maar sinds de laatste jaren wel gekrompen. En dat is ook een pijnpunt binnen de Jongerenraad, het ledentekort.

Daarmee willen wij ook uw aandacht vestigen op een belangrijke kwestie die de toekomst van onze gemeenschap beïnvloedt.

De Jongerenraad Rhenen is een cruciale schakel tussen de jonge generatie en het college en de raad. Wij vertegenwoordigen de belangen en dragen bij aan het vormgeven van een gemeente waarin we allemaal trots kunnen zijn. Echter, de laatste tijd zien we een zorgwekkende afname van het aantal actieve leden.


Waarom is dit zo zorgelijk? Het antwoord is simpel: onze stem doet er toe. De Jongerenraad is dé organisatie waarin we onze ideeën, zorgen en wensen kunnen delen met de u. Als onze raad niet voldoende leden heeft, riskeren we dat onze stem niet gehoord wordt en dat beslissingen worden genomen zonder onze inbreng.


Daarom vragen we ook u om jongeren erop te attenderen om lid worden van de jongerenraad. Iedereen is welkom, ook om een vergadering bij te wonen, input te geven of met ideeën te komen. Daarnaast gaan we zelf ook hard aan de slag om jongeren te betrekken bij de jongerenraad en zo nieuwe leden te werven, en daarmee écht een stem van de jongeren te worden. Want is dat niet het belangrijkste?

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page