top of page

Voorstelrondje #2: Vasco Stip

Hallo, ik ben Vasco Stip, een 18-jarige inwoner van Rhenen. Op dit moment studeer ik Agrotechnologie aan de Wageningen Universiteit en ben ik actief betrokken bij diverse aspecten van het studentenleven.


Zo ben ik lid van mijn studievereniging maar ook van de Wageningse studentenroeivereniging, dit biedt me niet alleen de kans om mijn passie voor de sport te beleven, maar ook om te genieten van de sterke band met mijn medestudenten.


In mijn dagelijks leven heb ik niet alleen mijn academische en sportieve bezigheden. Ik ben namelijk ook actief bij IVN Veenendaal-Rhenen, waar ik mijn interesse in natuur en milieu kan benutten. Ook ben ik actief bij de scouting Rhenen waar ik als toegewijd lid met veel enthousiasme leiding geef aan de scouts. Deze rol helpt mij niet alleen bij de ontwikkeling van mijn leiderschapsvaardigheden, maar laat me ook genieten van het zien groeien van jongeren en hun enthousiasme om nieuwe dingen te leren.


Vanaf september 2022 ben ik lid van de Jongerenraad, omdat ik het cruciaal vind om de stem van jongeren in onze gemeente vertegenwoordigd wordt. Samen met andere leden van de Jongerenraad heb ik al diverse succesvolle evenementen georganiseerd. Deze evenementen zijn niet alleen inspirerend om te organiseren, maar bieden ook een geweldige gelegenheid voor jongeren uit de omgeving om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben. Bovendien zet ik me actief in voor het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten voor de Jongerenraad.29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page