top of page

Voorstelrondje: Patrick

Ik ben Patrick van Soest 23 jaar woonachtig in Elst. In het dagelijkse leven houd ik me voornamelijk bezig met werken en de Jongerenraad. Voor de rest ziet mijn leven er rustig en relaxed uit. Hier en daar wat dingen uitzoeken en regelen of gewoon lekker op de bank hangen en serie kijken.

Daarnaast houd ik ook van sporten ga ik regelmatig naar de sportschool om te fitnessen en mijn conditie op peil te houden. Het is voor mij een goede manier om mijn hoofd leeg te maken en alle stress van het dagelijkse leven los van te laten.


Ik vind het ontzettend belangrijk om de stem van jongeren te vertegenwoordigen en invloed te hebben op beslissingen die worden genomen onze in gemeente. Samen met de andere leden van de Jongerenraad heb ik al verschillende succesvolle evenementen georganiseerd. De evenementen zijn niet alleen leuk om te organiseren, maar ze zorgen ervoor dat jongeren uit de omgeving elkaar kunnen ontmoeten en een leuke tijd kunnen hebben.


Daarnaast ben ik ook actief bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten voor de jongerenraad. Al met al ben ik een gedreven en actieve jongeman die graag iets betekent voor anderen, vooral voor jongeren. Ik wil ervoor zorgen dat zij een stem hebben in onze gemeente en dat zij de mogelijkheid hebben om zichzelf te ontwikkelen.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page