top of page

Jongerenraad Rhenen verandert saaie fietstunnel in levendig kunstwerk!

Bijgewerkt op: 4 jul. 2023

Yes! Wij gaan een te gekke muurschildering maken in de fietstunnel bij Otto de Gooijer. Het kost wel wat, maar we zijn super gemotiveerd om een kleurrijk kunstwerk te creëren dat ons allemaal verbindt.

We zijn mega enthousiast bezig met een supervet project. We willen de saaie muren van de fietstunnel bij Otto de Gooijer omtoveren tot een geweldig kunstwerk! We willen creativiteit stimuleren en onze gemeente een boost geven.


Het kost redelijk wat geld, maar dat houdt ons niet tegen. We zijn vastberaden om de benodigde fondsen en subsidies binnen te halen. Samen met kunstenaars en jongeren uit de gemeente gaan we werken aan een te gek ontwerp dat laat zien wie we zijn in Rhenen.


Deze muurschildering gaat niet alleen de fietstunnel opfleuren, maar het wordt ook een blijvende herinnering waar we trots op kunnen zijn. We laten zien dat jongeren een verschil kunnen maken in onze gemeente. Hopelijk inspireert het kunstwerk mensen en zorgt het voor verbondenheid onder alle inwoners van Rhenen.


Met een grote droom en de steun van onze gemeente gaan we een kunstwerk maken dat iedereen zal bewonderen en waar we allemaal trots op kunnen zijn.

33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page