top of page

Schitterende sterren in Rhenen: Jongerenraad herintroduceert jongerenlintjes

Bijgewerkt op: 4 jul. 2023Stel je eens voor: je bent tussen de 12 en 24 jaar oud en je doet iets fantastisch voor de gemeente Rhenen. Wat je ook doet, jouw inzet maakt het verschil en verdient een speciale erkenning.


Misschien organiseer je een sportevenement voor jongeren, help je regelmatig als vrijwilliger in het lokale verzorgingstehuis, of ben je een drijvende kracht achter een milieuproject dat plastic afval aanpakt.


Laat de gemeente Rhenen schitteren door de buitengewone inzet van jongeren te erkennen en te waarderen. De herintroductie van jongerenlintjes is ons antwoord op de roep om erkenning voor jongeren die opmerkelijke bijdragen leveren aan onze gemeenschap.


Deze lintjes zijn niet alleen een symbool van waardering, maar ook een bron van inspiratie voor jongeren om door te gaan met hun inzet en anderen te motiveren om hetzelfde te doen. Samen kunnen we een gemeenschap creëren waarin jongeren stralen en waarin hun bijdragen een blijvende impact hebben op de toekomst van Rhenen.

28 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page