top of page

Jongerenraad Rhenen kondigt ambitieus evenement 'The Hunt' aan: verbindend en uitdagend voor de jeug

Afgelopen maanden zijn wij als Jongerenraad druk bezig geweest met de voorbereidingen van een enorm groot en gaaf project, namelijk The Hunt. In samenwerking met Mozaïek, de Politie, Handhaving en Gemeente Rhenen hopen wij dit project binnenkort officieel naar buiten te brengen.



De afgelopen maanden hebben wij in nauwe samenwerking met Mozaïek, de Politie, Handhaving en de Gemeente Rhenen gewerkt aan de voorbereidingen van een ambitieus project genaamd ‘The Hunt. Met trots kondigen wij aan dat dit project binnenkort officieel naar buiten wordt gebracht.


‘The Hunt’ belooft een uniek evenement te worden, gericht op het betrekken en uitdagen van de jeugd van Rhenen. Het initiatief heeft als doel jongeren op een positieve en creatieve manier samen te brengen, waarbij ze op een positieve en speelse manier kennis maken met de politie. Door de samenwerking met Mozaïek, de Politie, Handhaving en de Gemeente Rhenen sterven wij naar een veilige en stimulerende omgang van jongeren met de politie en handhaving.

15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page